Dak laten reinigen Zoutleeuw

Dak laten reinigen Zoutleeuw

Er zijn weinig zaken in het leven die zo belangrijk zijn als een dak boven uw hoofd. We gaan er vanuit dat het dak zijn werk doet, jaar in, jaar uit. Toch heeft uw dak ook van tijd tot tijd onderhoud nodig. U hoeft gelukkig niet zelf het dak op te klimmen, het dak laten reinigen Zoutleeuw kan goedkoop en zeer efficiënt uitgevoerd worden door Schouwonderhoud. Wat zijn de voordelen van uw dak laten reinigen?

Direct een afspraak maken om uw dak te laten reinigen? Neem contact op met schoorsteenveger Zoutleeuw .

Waarom uw daken laten reinigen Zoutleeuw?

Door de seizoenen en snel veranderende weersomstandigheden is het van belang dat we Zoutleeuw goede daken leggen op woningen. Het dak beschermt ons het hele jaar rond tegen kou, hitte, neerslag en zonnestralen. Daardoor hebben de daken in onze regio veel te verduren. Door neerslag wordt een groot deel van de vervuiling weggespoeld, toch is dat niet voldoende. Daarnaast treedt er na verloop van tijd slijtage op aan dakpannen, de dakgoot of een deel van het dak raakt beschadigd. Daarom is uw dak laten reinigen Zoutleeuw van groot belang, het kan u later veel problemen en hoge kosten besparen.

Voordelen van het dak laten reinigen

Schouwonderhoud wordt voor verschillende werkzaamheden ingeschakeld, bij dakreiniging zijn dit de meest gehoorde redenen:

  • Bewoners gaan liever niet zelf het dak op vanwege het gevaar.
  • Door vervuiling zoals mos ziet het dak er niet mooi meer uit.
  • Er ontstaan lekken in het dak die doorsijpelen in de woning.
  • De dakgoten lopen over bij regenbuien en de afvoerpijp loopt niet goed door.
  • Er liggen dakpannen die gebroken zijn of los liggen waarbij reparatiewerkzaamheden nodig zijn.
  • Periodieke schoonmaakwerkzaamheden besparen grote onderhoudskosten op termijn.
  • Bij de verkoop van een huis is een schoon dak een belangrijke blikvanger.

Uw dak laten reinigen Zoutleeuw kan beter en goedkoper, vraag vrijblijvend de prijzen op bij Schouwonderhoud.

Houd uw dak schoon

Na het reinigen wilt u dat het dak zo lang mogelijk schoon blijft. Er zijn methodes om de levensduur van uw dak aanzienlijk te verlengen, bijvoorbeeld door een coating aan te brengen op het dak. Deze coating zorgt ervoor dat vuil zich niet kan hechten. Met name dakpannen van poreuze materialen zullen na verloop van tijd slijten door vocht in de poriën en afvalstoffen. Door een coating aan te brengen wordt dit slijtageproces aanzienlijk vertraagd. De dakreiniging specialist geeft u advies over de juiste behandeling van uw dak. Bij metalen daken zijn er andere uitdagingen dan bij dakpannen van keramiek.

Een mooi dak is een duurzaam dak

Door uw dak te laten reinigen zal het hele huis er mooier uitzien. Dit is mooi voor het straatbeeld van de hele buurt. Daarnaast zal het een gunstig effect hebben op de verkoopwaarde van uw huis. Het dak bepaalt de complete uitstraling van de woning, daarnaast zal een goed onderhouden dak aanzienlijk langer meegaan.

Neem contact op met Schouwonderhoud, niet alleen voor uw dak laten reinigen Zoutleeuw maar ook voor alle andere diensten om uw schouw en dak in perfecte staat te houden.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest